Ik wil een groepsles boeken. Hoe doe ik dat? Ik wil een groepsles boeken. Hoe doe ik dat?

De app is de makkelijkste manier om je groepsles te boeken. Open de app, klik op ‘uurrooster groepslessen’ in de balk bovenaan het scherm, kies daarna de dag waarop je wilt trainen, klik op de groepsles van je keuze en klik onderaan op "Doorgaan met de boeking".
Groepslessen boeken kan je alleen als je een We of We+ abonnement hebt.
Lukt het toch niet via de app dan kan je steeds in de club terecht.

Opmerking toevoegen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.