Kan ik mijn abonnement stopzetten als ik niet akkoord ga met deze indexatie?  Kan ik mijn abonnement stopzetten als ik niet akkoord ga met deze indexatie?

Kan ik mijn abonnement stopzetten als ik niet akkoord ga met deze indexatie?

Als je niet langer lid wil zijn van Jims omwille van de indexatie dan kan je je lidmaatschap opzeggen in de Jims app of dien een aanvraag in op onze website.

Voor de opzeg geldt een opzegperiode van 4 weken te starten na de lopende periode van 4 weken op het moment van de aanvraag tot stopzetting.

Stopzetten via de Jims app kan alleen als er geen openstaande schuld is. Pas nadat deze betaald is kan je het abonnement stopzetten.

Wil je in de toekomst graag opnieuw komen sporten bij Jims, wat we natuurlijk heel erg hopen, dan betaal je de nieuwe lidmaatschapsbijdrage (inschrijfkosten + abonnementsbijdrage).

Opmerking toevoegen

Artikel is gesloten voor opmerkingen.